Aktuális szervizinformációk
2020.03.26.

Szervizinformáció

Tisztelt Ügyfeleink!  Ameddig tehetjük a járvány idején is kiszolgáljuk Önöket.
Szerviz

Márkaszervizünk a járványügyi intézkedésekkel összhangban, részben megváltozott nyitva tartással, új intézkedésekkel és szolgáltatásokkal  várja ügyfeleit.Vizsgabázisunk és szervizünk zavartalanul működik hétköznap 8:00 - 16 :00 óráig.

Az új intézkedéseknek köszönhetően, a járvány szempontjából is biztonságosabbá vált az autó átvételének, javításának és átadásának teljes folyamata. Új szolgáltatásként a hozom-viszem szolgáltatással 20 km-s körzetben térítésmentesen  elmegyünk a gépjárművekért és a szervizmunka végeztével, pedig visszavisszük. Mi azért dolgozunk, hogy autójának használhatóságát továbbiakban is fenntartsuk. Így most is elvégezzük a karbantartási-, szezonális és kerékszerviz feladatokat, a garanciális javításokat és a karosszéria munkákat is. Alkatrész és tartozék ellátásunk biztosított. Nem célszerű elhalasztani a javítási vagy karbantartási munkákat

Emellett különböző fertőtlenítési megoldásokat, például ózongenerátoros fertőtlenítést is kínálunk, ami a  mentő autóknál is alkalmazott technológia segítségével - az erre a célra kifejlesztett berendezéssel ózont juttatunk a gépkocsi belterébe, amelyet az autó saját szellőző rendszere, belső keringtetési üzemmódban mindenhova eljuttat. Ennek során autójának teljes belseje vegyszermentesen és teljes mértékben fertőtlenítésre és csíramentesítésre kerül.

Műhelyeinket is minden nap ózongenerátorral fertőtlenítjük!
Érdeklődni és időpontot egyeztetni a +36 30 339 4139 telefonszámon és a vw2@kevesauto.hu email címen lehet.