Autócent Kft. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az új Amarok
2023.12.22.
Újdonság a Volkswagen Haszonjárművektől

Az új Amarok

Ez az Amarok.A Volkswagen Haszonjárművek új pickupja.

Amarok

Minden út maga a cél
 
Az új Amarokot azoknak alkottuk meg, akik számára fontos, hogy egy járművel ne csak A-ból B-be jussanak: az új Amarok maga a négykerekű sokoldalúság. Modern fedélzeti technológiájának köszönhetően szuverén módon teljesíti a kihívásokat: ez a bivalyerős jármű bármilyen időjárási körülmények között szinte minden talajon megállja a helyét. Új, egyedülálló dizájnja mindenhol vonzza a tekinteteket. Tapasztalja meg Ön is, milyen az új Amarok, a Volkswagen Haszonjárművek prémium kategóriás haszonjárműve.


A dizájn maga
Erő, szuverenitás és agilitás minden helyzetben - ezek teszik az új Amarok modellt a Volkswagen Haszonjárművek prémium kategóriás pickupjává. A génjei az offroad-jelleget, a dizájnja pedig az elképesztő univerzális tulajdonságait hangsúlyozza: az Amarok Aventura eleganciájától az Amarok PanAmericana robusztusságáig a külső kialakítás mind az öt felszereltségi szinten kiemeli a különbségeket. Az új Amarokkal minden kívánságunk teljesül - legyen szó a legkülönbözőbb hűtőrácsoktól kezdve az újratervezett Stylingbar vagy Sportsbar bukókereteken keresztül egészen a fellépőkig.


Igazi offroad
Mitől lesz az új Amarok igazi terepjáró? Az új technológiának, a több vezetési üzemmódnak, a légzsákoknak és a több mint 25 asszisztensrendszernek köszönhetően elődjéhez képest jobban bírja a terepet. A megváltozott méretektől kezdve a jelentősen nagyobb gázlómélységig itt minden az offroad képességeket erősíti, amely kifejezetten érezhető a karosszériánál, a futóműben és a motornál, valamint a sebességváltónál. A nagy terepszögek és a nagyobb hasmagasság is elősegítik a modell terepjáró-képességét. Röviden: több offroad tulajdonság, több offroad érzés - azaz több Amarok.


Igazán sokoldalú
Legyen szó anyagszállításról, terhek vontatásáról vagy nehezen járható utakon való közlekedésről. Akár városban, vidéken, vagy terepen. Az új Amarok minden modellje kiemelkedően sokoldalú, legyen az az Amarok alapmodell vagy az Amarok Aventura. Továbbá az új Amarok minden szempontból túlszárnyalta az elődjét. A számos okos funkcióval még jobban felkészült az intenzívebb igénybevételre. Például az akár 3,5 t vontatható tömeggel rendelkező vonóhorog révén, ami mostantól minden automata sebességváltóhoz elérhető. Vagy a rakodófelületnek köszönhetően, ami a kerékdobok között elegendő helyet biztosít egy keresztbe felrakható és erős rögzítőszemekkel rögzíthető EUR raklap számára. Ezek, és még sok más teszi még sokoldalúbb haszonjárművé. Az új kényelmi felszereltségi elemeknek, a több mint 25 asszisztensrendszernek, a légzsákoknak és a sokféle külső dizájncsomagnak köszönhetően ez a pickup személyszállítás és rakományszállítás közben is ugyanúgy ragyog. Mindegy, hogy városi környezetben vagy járatlan utakon.


Bővebb tájékoztatással várjuk márkakereskedésünkben.A Volkswagen jogi nyilatkozata
Alapfelszereltség az Amarok PanAmericana és az Amarok Aventura modellekben. Extra felszereltség az Amarok Style modellben. Az Amarok Style modellben csak a vezetőüléshez érhető el.
A 10 irányban állítható ülések az Amarok Style modellben opcionálisan "Savona" bőrrel is elérhetőek.
A bőrhatás alapfelszereltség az Amarok Aventura és Amarok PanAmericana modellekben, opcionális az Amarok Style modellben.
A multifunkciós kormánykerék alapfelszereltség, az Amarok Life felszereltségtől pedig alapfelszereltség a bőr multifunkciós kormánykerék.
Alapfelszereltség az Amarok Aventura és Amarok PanAmericana modellekben, opcionális az Amarok Style modellben a bőrhatású műszerfallal együtt.
A felszereltségi szinttől és a motorválasztéktól függően.
Opcionális felszereltség az Amarok Aventura, Amarok PanAmericana és az Amarok Style modellekben.
A 31,24 cm-es (12,3 colos) digitális műszerfal a 2 zónás klímaberendezéssel és a 30,48 cm-es (12 colos) rádió/navigációval kombinálva érhető el.
A mobil online szolgáltatások várhatóan 2023 második negyedévétől lesznek elérhetők.
Alapfelszereltség az Amarok PanAmericana és az Amarok Aventura modellekben. Extra felszereltség az Amarok Style modellben.
A We Connect szolgáltatások használatához Volkswagen ID felhasználói fiókra van szüksége, majd felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a We Connectbe. Továbbá online külön szerződést is kell kötnie a We Connect Basic és We Connect Navigation csomagokra. A VW Connect Basic és VW Connect Navigation esetében a jármű átadását követően 90 nap áll rendelkezésére a jármű myvolkswagen.net/at/de.html oldalon vagy a We Connect ID. alkalmazásban/Volkswagen alkalmazásban (elérhető az App Store-ban és a Google Play Áruházban) történő regisztrációjára, és ezáltal a szolgáltatást a megállapodás tárgyát képező teljes ingyenes időtartam alatt használhatja.A We Connect online mobilszolgáltatások használatát beépített internetkapcsolat teszi lehetővé. Az ingyenes We Connect ID. alkalmazás/VW alkalmazás használatához egy megfelelő iOS vagy Android operációs rendszerű okostelefonra és egy a mobilszolgáltatójával (akár külön e célból) kötött, SIM adatkártyára vonatkozó előfizetői szerződésre van szükség.A csomagokban részletezett egyes We Connect Basic és We Connect Navigation szolgáltatások elérhetősége országonként eltérő lehet és függ a jármű típusától és annak felszereltségi szintjétől. A szolgáltatások a szerződésben rögzített futamidő alatt állnak rendelkezésre, tartalmuk a szerződés időtartama alatt változtatható, ill. beállítható. Bővebb információért keresse fel a connect.volkswagen-we.com oldalt vagy forduljon a kapcsolattartójához a Volkswagen Haszonjárműveknél. A mobiltelefonos tarifákról és feltételekről tájékozódjon mobilszolgáltatójánál.
2023-ban a 25. héttől a "We Connect ID. alkalmazás" neve "Volkswagen alkalmazás".
A Park Assist Plusz alapfelszereltség az Amarok Aventura modellben. Opcionálisan elérhető az Amarok PanAmericana és Amarok Style modellekben, elérhető az asszisztens-csomagokban az automata sebességváltóval rendelkező járműveknél.
A rendszer határainak keretein belül.
Az Area View az Amarok Life felszereltségi szinttől kezdve opcionálisan rendelhető.
Alapfelszereltség az Amarok Aventura, Amarok PanAmericana és Amarok Style modellekben. Opcionálisan elérhető az Amarok Life és Amarok modellekben az asszisztens-csomagok részeként.
Opcionális az Amarok Aventura modellhez.
Alapfelszereltség az Amarok PanAmericana esetében. Opcionálisan elérhető az Amarok Style és Amarok Life modellekben.
Csak az opcionális IQ.LIGHT LED-Mátrix fényszórókkal együtt elérhető.
Az ábrák extra felszereltségű járműveket mutatnak. A képeken szereplő felszereltség eltérhet az átadott járművekétől. 

Ezen a modelloldalon a felszerelések részletei találhatóak. A leírás arra nem tér ki, hogy az adott felszerelés az alapfelszereltség része vagy feláras opció-e. A jármű felszereltségének pontos mértéke (gyári sorozat/többletfelszerelés), illetve a kombinációs kötöttségek vonatkozásában keresse fel Volkswagen Haszonjárművek hivatalos márkakereskedéseinek egyikét vagy vegye igénybe a Volkswagen Haszonjárművek hivatalos oldalán található konfigurátort (www.konfigurator.vwh.hu). Az itt bemutatott járművek egyes részletekben eltérhetnek az aktuális kínálattól. Az illusztráción feláras extra felszereltségek is láthatóak.

Kérjük, tartsa szem előtt, hogy ezen a modelloldalon a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. által a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek a márkakereskedései számára kibocsátott, nem kötelező érvénnyel ajánlott árakat tünteti fel és csupán az Ön előzetes tájékozódását szolgálja. A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak és forintban értendőek, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t (kivéve ott, ahol kifejezetten szerepel, hogy "nettó") és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba-helyezés költsége külön fizetendő. Az árak márkakereskedésenként eltérhetnek. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű.

A fogyasztásra és károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a jogszabályi előírások szerinti mérési eljárással állapították meg. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP váltja fel az Új Európai Menetciklust (NEDC). A valósághűbb vizsgálati körülmények miatt a WLTP szerint mért fogyasztási és CO₂-kibocsátási értékek sok esetben magasabbak lehetnek, mint a NEDC alapján mértek. A jármű fogyasztása és CO₂-kibocsátása nem csak attól függ, hogy a jármű hatékonyan használja-e fel az üzemanyagot, hanem a vezetési stílustól, a megtett távolságtól és más nem műszaki jellegű tényezőktől is. A többletfelszereltségek és tartozékok (például szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) révén megváltozhatnak a jármű releváns paraméterei, pl. tömeg, gördülési ellenállás és légellenállás, amelyek így eltérő fogyasztási értékeket és CO₂-kibocsátást eredményeznek. A WLTP alapján vizsgált járművek irányadó CO₂-kibocsátási értéke a g/km-ben meghatározott, CO₂-kibocsátás kombinált WLTP-érték, tölthető elektromos és hibrid járművek esetén a CO₂-kibocsátás súlyozott, kombinált WLTP-értéke g/km-ben. Bővebb információt a www.vwh.hu/wltp oldalon talál vagy keresse fel hivatalos márkakereskedőink egyikét.

Az Amarok modellek felszereltségtől függő, kombinált üzemanyag-fogyasztása: 10,5 - 8,5 l/100 km, CO2-kibocsátása: 274 - 222 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű jellemzők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képen szereplő gépjárművön feláras extra felszereltségek is láthatók.

Amarok kombinált üzemanyag-fogyasztása: 8,6 - 8,5 l/100 km, CO2-kibocsátása: 226 - 222 g/km

Amarok Life kombinált üzemanyag-fogyasztása: 9,2 - 8,7 l/100 km, CO2-kibocsátása: 241 - 229 g/km

Amarok Style kombinált üzemanyag-fogyasztása: 10,3 - 10,1 l/100 km, CO2-kibocsátása: 269 - 265 g/km

Amarok PanAmericana kombinált üzemanyag-fogyasztása: 10,5 - 10,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 274 - 267 g/km

Amarok Aventura kombinált üzemanyag-fogyasztása: 10,4 - 10,2 l/100 km, CO2-kibocsátása: 272 - 266 g/km
Amarok:
Üzemanyag fogyasztás: 8 4 - 14 3 l/100 km. 
CO₂ kibocsátás: 221 - 375 g/km. 
Symbolfoto. Stand 12/2023.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.