Autócent Kft. Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Touareg most már eHybrid változatban is
2023.12.22.
Újdonság a Volkswagentől

A Touareg most már eHybrid változatban is

A Touareggel friss szelek fújnak az utakon.

Touareg

A Touareggel friss szelek fújnak az utakon. És az utaktól távoli terepen is. Az olyan innovációk, mint az elektromos billenésstabilizálás, a LED-mátrixos fényszórók vagy az Innovision Cockpit igény esetén még egyedibbé teszik a változatos vezetési élményt, amelyet ez a SUV nyújt.


Image

Most már eHybrid változatban is

Dupla hajtás. Dupla vezetési élmény.

 A Touareg eHybrid egy villanymotorral és egy TSI-benzinmotorral felszerelt plug-in hibrid. A jármű helyi károsanyag-kibocsátás nélkül és halk e-üzemmódban indul, ekkor csak az elektromotor üzemel. Kapcsolja be a hibrid üzemmódot a vezetési profilok kiválasztásánál, hogy a belsőégésű és a villanymotor kombinációjával rendelkezésre álljon a 280 kW-os (381 LE-s) rendszerteljesítmény és az akár 600 Nm-es nyomaték. Bízza a Touaregre a két motor optimális összehangolását, és utazzon hosszabb szakaszokon is hatékonyan.

A navigáció és a hajtásvezérlés összjátéka igazi különlegességet tartogat hibrid üzemmódban. Adja meg induláskor az érkezési célját a navigációban és indítsa el aktív hibrid üzemmódban az útvonaltervezést, így optimalizálva a belső égésű motor és az elektromos hajtás összjátékát a teljes útszakaszra.

Hatékony indulás
Az új WLTP eljárás alapján meghatározott, kb. 47 km-es pusztán elektromos hatótávolsággal az új Touareg eHybrid bebizonyítja, hogy a plug-in hibrid technológiának köszönhetően már nem jövőbeli vízió a hatékony mobilitás. És mindez lokálisan emissziómentesen és szinte hang nélkül.  

Felszereltség
Szép jövő
A Touareg eHybrid átfogó gyári komfort- és dizájnelemei egyaránt meggyőzőek. Élvezze az égbolt zavartalan látványát a nyitható panoráma-/tolótetőn keresztül. A beltérben a futurisztikus Innovision Cockpit és a 4-zónás "Air Care Climatronic" klímaberendezés, valamint a Vienna bőrcsomag gondoskodik arról, hogy az út szinte felülmúlhatatlan kényelemben teljen.

A Touareg eHybrid gyári felszereltsége részleteiben:

"Vienna" bőrcsomag
Innovision Cockpit
Nyitható panorámatető/tolótető
"Air Care Climatronic" klímaberendezés aktív kombinált szűrővel, 4-zónás klimatizálással és hátsó kezelőelemekkel

A teljes feltöltésnek nem kell sokáig tartania
 A Touareg eHybrid feltöltése egyszerű: Csatlakoztassa a töltőkábelt egy otthoni csatlakozóaljzathoz vagy töltsön nyilvános töltőállomáson. Otthoni töltés esetén a lítiumion akkumulátor kb. 8 óra alatt eléri a teljes töltöttséget. Amennyiben nyilvános töltőállomásnál tölt vagy egy opcionálisan elérhető fali töltőkészüléket, pl. ID. Chargert használ, az akkumulátor 7,2 kW-os töltési teljesítmény mellett már 2 és fél órán belül feltölt.

Sport Programm Több erő a „Tipp-S” segítségével
Senkinek nem lesz gombnyomásra jó kedve. Önnek igen. Legyen teljesen elektromos vagy az elektromotor és a belső égésű motor kombinációja: Válassza ki a hajtási üzemmódot egyszerűen a vezetésiélmény-kapcsoló megnyomásával. Hibrid üzemmódban a két hajtás ereje összeadódik, rendkívüli hatékonyságot biztosítva.

További információ a Touareg eHybridről: https://www.volkswagen.hu/touareg/plug-in-hybrid


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.