Az új Multivan

Az új Multivan egy új korszak kezdetét jelöli
Multivan

Az új Multivan a legmodernebb innováció bizonyítéka. Fokozott biztonsága és intelligens konnektivitása révén készen áll a hálózatba kapcsolt mobilitásra. A mindennapi használat és a multifunkcionalitás új definíciója jellemzi a fejlődés következő szintjét a kényelem terén.

Image


Az új Multivan a legmodernebb, prémium kategóriás személygépjárművek sajátosságait hagyományos univerzális tulajdonságokkal kombinálja, fokozott biztonság jellemzi, kifejező dinamika és karizmatikus dizájn. Így az új Multivan minden idők legprogresszívabb Bullija.

A Multivan-ben mindig fontos volt a variálhatóság – nincs ez másként az új Multivan-ben sem.

Alternatív hajtásváltozatok

Szinte hangtalanul suhanni a városon át? Az új Multivan plug-in hibriddel ez is lehetséges. A megfelelő válasz egy új korszak kihívásaira, ami több, mint egy állásfoglalás – az új hajtásrendszer új szintre emeli az új Multivan vezetési élményét. A Multivan eHybridet úgy terveztük, hogy a mindennapok során megtett átlagos távolságok teljesen elektromos üzemmódban megtehetők. Önnek ez a következőket jelenti: újradefiniált vezetési élmény, kevesebb üzemanyag-fogyasztás, helyi CO2-semleges közlekedés tisztán elektromos üzemmódban és rugalmas hatótávolságok.

További információkkal várjuk márkakereskedésünkben.

Fekete Márk

+36 20 491 6988