Autócent Kft. Ajánlatok és akciók

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Ajánlatok és akciók
  2. RS élmény. Tisztán. Elektromosan.
2022.09.19.
Elektromobilitás

RS élmény. Tisztán. Elektromosan.

Az ENYAQ COUPÉ RS iV nemcsak formájával egyedi a ŠKODA modellek között, de összkerékhajtásával, 299* lóerőjével és 6,4 másodperces százas gyorsulásával a legerősebb és leggyorsabb is mind közül.

Enyaq Cupe

A nagyfelszültségű akkumulátorcsomag, amely akár 500** kilométeres hatótávot is biztosíthat számodra, a padlóban kapott helyet. Ez a megoldás az élvezetes kanyarvadászathoz az alacsony súlypontot, a körülöttünk zajló forgalom könnyű áttekintéséhez pedig az emelt üléspozíciót biztosítja. Az ENYAQ COUPÉ RS iV összkerékhajtását és akár 299* lóerős teljesítményét két, az első és a hátsó tengelyen elhelyezett egy-egy villanymotor biztosítja. Persze erről nem is kellene tudnod, hiszen az intelligens hajtásvezérlés mindig a körülményekhez leginkább megfelelőbb módon osztja el a teljesítményt. Az alapfelszereltség része a sportfutómű és a vezetői profil választás, opcionálisan pedig adaptív lengéscsillapítók (DCC) is rendelhetők.

Mindez azt jelenti, hogy az ENYAQ COUPÉ RS iV bármilyen vezetési stílushoz alkalmazkodik, és bármilyen úton könnyedén boldogul.


Kényelem és sport? Látszólag egymásnak ellentmondó fogalmak, de csak addig, amíg nem ültél egy ENYAQ COUPÉ RS iV-ben. Elöl sportülések kerültek beépítésre integrált fejtámlákkal, remek oldaltartással és ülésfűtéssel. Akár Artisyn szövetkárpitozással (RS LOUNGE), akár perforált bőrrel (RS SUITE) rendeled meg őket, a vezetőülés teljesen elektromos, deréktámasszal és memóriafunkcióval. Opcióként választható mindkét első ülés elektromos mozgatása és a hátsó ülésfűtés is. Mindezek, valamint a lenyűgöző helykínálat és a szériaként kínált hatalmas üveg panorámatető nyújtotta kilátás együttesen fokozzák a sportos kényelmet.

További részletekért keresse kollégánkat!


Szamek Roland

Értékesítési tanácsadó

+36 20 441 1228


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.